Skoda озвучила вартість повнопривідних версій Skoda Enyaq iV

Асортимент нової Skoda Enyaq iV поповнився новими цікавими версіями. Електричний позашляховик Skoda з повним приводом вже має ціни в Європі і готовий штурмувати автосалони.

0
108

Нова Skoda Enyaq iV, модель, яка недавно з’явилася в європейських дилерських центрах, отримує нові цікаві версії, які значно розширюють пропозицію і відкривають діапазон можливостей при настройці позашляховика з нульовим рівнем викидів. Мета чеського виробника – не що інше, як позиціонування Enyaq iV як одного з кращих електромобілів в своїй категорії.

Бажають отримати нову Skoda Enyaq iV 80x можуть вибирати з двох комплектацій. З одного боку, сама версія 80x вартістю 49 188 євро, і, на щабель вище, виконання Sportline вартістю 53 188 євро, яке надає чеському позашляховику більш спортивний і динамічний вид.

У стандартне устаткування 80-x увійшли автоматичне освітлення з функцією «приїзд / виїзд з дому», центральний замок з дистанційним управлінням, система запуску без ключа, датчик дощу, регульовані по висоті передні сидіння, підігрів і електропривод зовнішніх дзеркал, передній і задній парктроніки, рейлінги, 19-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари і задні ліхтарі, а також система зовнішнього освітлення, попередження про виїзд зі смуги руху, регулятор і обмежувач швидкості.

Усередині модель отримала салонне дзеркало з покриттям антивідблиску, цифровий радіоприймач, інтерактивну інформаційно-розважальну систему з віддаленим доступом, функцію Smart Link, USB Type-C, електронний для здійснення екстрених дзвінків, оббивку сидінь тканиною / синтетичною шкірою, кілька подушок безпеки і мультифункціональний шкіряне рульове колесо з підігрівом.

Версія Sportline додає спортивний пакет, детектор втоми водія, бездротовий зарядний пристрій для сумісних мобільних телефонів, оббивку сидінь алькантарою / шкірою, 20-дюймові легкосплавні диски, а також спортивне багатофункціональне рульове колесо і комфортні спортивні передні сидіння.

В основі Enyaq iV 80x лежить повністю електрична силова установка, що складається з двох двигунів. Один розташований на передній осі, а інший – на задній. Таким чином, новий електромобіль Skoda приймає повнопривідну конфігурацію. Сумарна потужність досягає 265 к.с. і 425 Нм крутного моменту. Мотори живляться від енергії, накопиченої літій-іонним акумулятором потужністю 82 кВт-год. Максимальна швидкість становить 160 км / г, розгін до 100 км / г здійснюється менш ніж за 7 секунд. Максимальний запас ходу цього варіанту становить 500 км в циклі WLTP

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!