Українці повертаються до китайських автомобілів

0
46

В Україні повертається довіра до китайських автомобілів. Цієї весни продажі нових авто з Піднебесної зросли більш ніж втричі. Про це свідчать підрахунки «Главком.Техно», які базуються на статистиці від асоціації «Укравтопром».

За нашими даними, в березні-травні українці купили, щонайменше, 1510 нових китайських авто. Тоді як минулого року показник був на рівні 453 автомобілів.

Левова частка продажів на рахунку Chery. Ця компанія останнім часом дуже активна в Україні. Як результат, за три місяці 1158 проданих машин – майже в чотири рази більше ніж минулого року.

В Україні Chery представлено виключно кросоверами. Найпопулярніша модель – Tiggo 4. Ця автівка бореться за покупця в дуже популярному сегменті – недорогих компактних кросоверів. Таких, як, наприклад, Renault Duster або Suzuki Vitara.

До речі, Chery Tiggo 4 потрапила до нашої добірки ТОП-10 найкращих недорогих автомобілів в Україні. Це дійсно непоганий автомобіль для тих, хто шукає бюджетний, але добре оснащений кросовер.

З великим відставанням від Chery на українському ринку працюють ще два представника Китаю – Jac та Haval. Їх показники набагато скромніші, але продажі теж зростають. Наприклад, в березні-травні показники Haval поліпшилися більш ніж на 50%.

А «Джеку» взагалі вдалося збільшити кількість українських покупців в 5,7 разів.

Продажі китайських автомобілів в Україні в березні-травні

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!