ТОП-15 моделей автомобілів, в яких найчастіше скручують пробіг

0
461

Купівля вживаного автомобіля – це складний і трудомісткий процес. Пробіг є одним з основних параметрів, що характеризує технічний стан автомобіля. Але багато хто про це забувають або просто не звертають уваги. 

У разі заниження реального пробігу покупець ризикує заплатити за автомобіль набагато більше, ніж той стоїть насправді. Про це повідомляє профільний портал «Автомир». 

Якщо ви купуєте старий автомобіль, обов’язково перевірте показники пробігу за допомогою онлайн-сервісу, перш ніж укладати договір з продавцем.

Результати дослідження свідчать про те, що пробіг найчастіше скручують на машинах німецьких виробників. Ще один цікавий висновок стосується питання сегментації. Випадки скручування пробігу набагато частіше спостерігаються в автомобілях преміум-класу, ніж в бюджетних автомобілях. 

Недобросовісні автодилери, які практикують заниження реального пробігу, з найбільшою часткою ймовірності звернуть свою увагу на люксові моделі BMW 7 і X5. Покупці розкішних машин ризикують зазнати величезних фінансових втрат, якщо придбаний автомобіль став об’єктом шахрайських дій з показниками одометра.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!