У Мережі показали перші зображення кросовера Renault Kaptur нового покоління

0
50

Незалежний дизайнер порталу «Авто Mail.ru» пофантазував на тему нового покоління кросовера Renault Kaptur, яке має побачити світ в доступному для огляду майбутньому.

Взявши за основу Kaptur актуального покоління і перенісши на нього головні стилістичні особливості останніх новинок компанії Renault , дизайнер спробував уявити, як буде виглядати кросовер нової генерації. Зокрема, модель наступного покоління може отримати вузьку головну оптику в дусі нового концепту Megane . Фари плавно переходять в радіаторну решітку рівній з ними висоти.

Передній бампер з широким чорним повітрозабірником повинен надати кросоверу більш агресивний і мужній вигляд. Крім того, Kaptur може розпрощатися зі звичними задніми ліхтарями. Замість них новинці більше підійде вузька смуга, що світиться на всю ширину корми.

Нарешті, Renault Kaptur наступного покоління може отримати новий логотип Renault. Нагадаємо, що переосмислення відповідно до трендами фірмову емблему французький автовиробник представив цієї весни. На догоду моді вона втратила обсяг і блиск, ставши плоскою і монохромного.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!