Рiдкiснi «гoстi» нa зaпрaвкaх: нaзванo найбільш економічні автомобілі

0
1141

Кожен власник транспортного засобу мріє, щоб його авто було красивим, міцним і при цьому був економічним і не “їв” багато палива. Експерти назвали найвигідніші марки авто. Інформацією діляться «Акценти».

Презентабельний, вишуканий і в той же час економний Kia Picanto оснащений 1,0 літровим бензиновим «серцем» потужністю 67 к.с. і п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Або ж під капотом може розміститися 1,2-літровий бензиновий мотор, де потужність буде трохи більше – 84 к.с. і чотирьохступінчаста механічна коробка передач.

У паспорті вказано, що витрата палива у даного представника 4,4 літра на сто кілометрів. У міському циклі – 5,6 літра, а за містом – 3,7 літра.

Volkswagen Polo і Skoda Rapid оснащені 1,6 літровим двигуном потужністю 90 і 110 к.с. і п’ятиступінчастою коробкою передач. 1,4-літровий двигун працює в парі і з механікою і з автоматом. Середня витрата автомобільного палива у даних моделей становить від 4,8 літрів до 8 літрів на сто кілометрів.

І ще один представник автопрому володіє прекрасними якостями, в тому числі і економністю – це Hyundai Creta. Дана модель – це бюджетний позашляховик, який оснащений різними двигунами. Наприклад, один з них це 1,6 літровий мотор потужністю 121 і 123 к.с., а ось інший – 2,0 літровий “атмосферник” потужність 149 к.с.

Витрата палива у позашляховика досягає 7 літрів на сотню кілометрів. По місту витрата досягає 9 літрів, а за його межами – 5,8 літрів на ті ж сто кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!