Назвали найнадійніші автобренди: ці машини рідко ламаються і не підводять

0
98

На думку дослідників, це найнадійніша марка 2021 року. Виробник пропонує широкий асортимент моделей на дизелі, бензині, електротязі і гібридні версії.

Не залишає сумнівів якість збірки машин, яке покращено запатентованої Mazda технологією SkyActiv. Цей механізм покращує роботу автомобіля і економить паливо. Такий ефект досягається за рахунок стиснення майже ідеального співвідношення повітря-паливо в двигуні, щоб допомагає максимально використовувати кожну краплю рідкого палива.

Крім того, Mazda обіцяє найшвидший час відгуку трансмісії, щоб забезпечити точне рух навіть на найскладніших дорогах.

Також варто відзначити технологію G-Vectoring. Вона полегшує поїздку, інтелектуально керуючи навантаженням і затягуванням підвіски. Це дозволяє легше маневрувати і входити в повороти.

Кузови моделей виготовляються з алюмінію, а основні частини зроблені зі сталі з надвисокою міцністю на розрив. Таке поєднання дозволяє об’єднати маневреність при повільному русі та стійкість на високих швидкостях.

BMW

Недалеко від Mazda в рейтингу надійності варто компанія BMW. Виробник більше робить упор на розкіш і продуктивність, тому автомобілі марки часто дороги в обслуговуванні. Всі 345 унікальних моделей BMW обіцяють середню вартість володіння 652 долара.

Найнадійнішою моделлю вважається E-90 3-Series, яка підтримує преміальну збірку і стоїть 968 доларів в річних витратах на обслуговування, включаючи планові перевірки і позаплановий ремонт.

В середньому машини бренду можуть проїхати 200 тис. Миль. До слова, це дуже хороший результат, враховуючи, що автомобілі швидко зношуються через високопродуктивної конфігурації. При цьому велика частина деталей доступна в Інтернеті за доступними цінами.

Subaru

Варто звернути увагу на моделі Forester і Crosstrek.

Forester – компактний позашляховик, який виробник перетворив на справжнього звіра. Повнопривідна машина показує прекрасну керованість, паливну ефективність і безпеку. Позашляховик оснащений керованими фарами, автоматичним дальнім світлом і 6,5-дюймовим HUD.

У цьому році з’явилася значна новинка – Subaru Ascent 2021. На прикладі цієї моделі компанія показала, що прислухається до відгуків клієнтів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!