Компанія Ford почала випробування нового крос-седана

0
100

Марка Ford почала випробування нової моделі, яка повинна замінити собою актуальний Mondeo. Шпигунські знімки автомобіля, виконані в Німеччині, розмістило видання Carscoops.

Компанія Ford запустила випробування нової моделі, яка замінить собою нинішній Mondeo . При цьому на відміну від останнього, новий автомобіль буде більше схожим на позашляховик, ніж на традиційний седан.

Незважаючи на захисний камуфляж прототипу, можна помітити, що зовні тестований автомобіль Ford нагадує купе-кросовер Evos для ринку Китаю, який був представлений в квітні в рамках Шанхайського мотор-шоу. При цьому у європейській моделі значно відрізняється задня частина кузова, яка має обриси седана.

Раніше повідомлялося, що в березні 2022 року марка Ford остаточно припинить виробництво моделі Mondeo в Європі, залишивши її без безпосереднього наступника. Нагадаємо, що Ford Mondeo був запущений на європейському ринку в якості заміни моделі Sierra в 1993 році і з тих пір розійшовся тиражем близько 5 млн одиниць. Однак в останні кілька років популярність даної моделі стала помітно падати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!