Кросовер Mazda CX-5 нового покоління показали на рендерах

0
306

Кросовер Mazda CX-5 нового покоління з’явиться на глобальному авторинку в 2023 році. Автомобіль зміниться зовні, а також отримає оновлену «начинку».

Нагадаємо, виробництво Mazda CX-5 першого покоління стартувало в 2012 році, друга генерація моделі дебютувала в 2016 році. Тепер виробник розробляє кросовер наступного покоління. Поки що немає даних про те, як саме буде виглядати майбутня новинка. Однак, напередодні прототип нового Mazda CX-5 попався фотошпигунів під час проходження дорожніх випробувань на дорогах США. Використовуючи ці знімки незалежні дизайнери порталу motor.es. представили, як може виглядати кросовер нової генерації.

Очікується, що зі зміною покоління Mazda CX-5 стане більше в розмірах і отримає нове оформлення передньої частини і корми. Суду по рендерному зображенню, автомобіль збереже розташовані під кутом вузькі фари головної оптики.

Передбачається також, що у нового CX-5 буде більший капот, збільшилася в розмірах решітка радіатора з колишнім малюнком, а також по-іншому оформлені «противотуманки» і повітрозабірник, інтегрований в нижню частину переднього бампера.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!