Авто

Названі найдешевші та надійні б / у авто

Share

Питання пошуку надійних б / у автомобілів як завжди актуальний. Одних покупців лякає невідомість нових моделей, інші просто хочуть заощадити. Головне – знайти підходящу модель, повідомляє Оглядач .

Ми зібрали список машин, що не доставлять серйозних проблем з надійністю. При цьому можна зробити вибір майже в будь-якому класі. Але важливо пам’ятати, що старий автомобіль в будь-якому випадку нагадує про поломки частіше нового, це зворотна сторона економії. Тому можна тільки підказати більш надійні б / у моделі на тлі інших старих машин.

Hyundai i10

Сьогодні ми звикли сприймати корейські автомобілі на рівні європейського мас-маркету. Але півтора десятка років тому Hyundai тільки встановлювала свої позиції як шановний глобальний автовиробник. Важливим кроком виявився міський компакт i10, який з’явився в 2007 році. Якщо знайдете “живий” примірник, беріть без роздумів.

Honda Civic

Якщо потрібен компактний автомобіль, але i10 все-таки малуватий, саме час звернутися до японського автопрому. Honda Civic – те, що потрібно. Тільки не варто економити на обслуговуванні та ремонті незалежно від покоління моделі.

Toyota Prius

Дивно, але такий складний у технічному плані автомобіль, як гібридний Toyota Prius, виявляється дуже надійною машиною. Хоча тут і ДВС, і електромотор, і батарея, і складна трансмісія. Варто окремо виділити модель другої генерації – найнадійніший представник лінійки. Хоча в наших краях машина рідкісна.

Lexus RX

Бувший преміум – не найкраща ідея. Старі машини, які колись були дорогими, втрачають ціну дуже швидко і не радують надійністю. Потужні і вимогливі до якості палива мотори, любов до дорогих комплектуючих, необхідність частого і уважного обслуговування, велика кількість складної електроніки. Список факторів, які в даному випадку характеризують надійність б / у преміальних машин, можна продовжувати до нескінченності.

Цікаво, що кросовер Lexus RX виживає частіше за своїх суперників. Добре оснащений, дуже якісний і дійсно надійний автомобіль. Однак така репутація часто “розслабляє” колишніх власників, тому при виборі будьте дуже уважні – деякі автомобілісти нехтують якісним обслуговуванням, що обов’язково позначиться на стані японського кросовера.

Suzuki Jimny

Якщо потрібен ще більш міцний варіант для бездоріжжя, доведеться пожертвувати преміальним оснащенням. Воно й на краще – буде менше поломок. А Suzuki Jimny взагалі рідко приносить проблеми. Простий рамний позашляховик. Тільки пам’ятайте – якщо над машиною знущалися, вона в будь-якому випадку не виживе.

Mazda MX-5

Ви напевно припускали, що ринок б / у авто заселений виключно повсякденними середньостатистичними і переважно практичними моделями. Але де ж місце для емоцій? Все на тому ж ринку б / у авто. Але щоб “машина мрії” для вихідного дня не ламалася, варто звернути увагу на родстер Mazda MX-5. Знову ж, колишній власник цю машину повинен був любити, щоб і вас вона не турбувала частими неполадками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024