Стало відомо, який японський автомобіль найбезпечніший

0
121

Японська організація автомобільної безпеки JNCAP (Japan New Car Assessment Program) провела ряд краш-тестів моделей Країни висхідного сонця, присудивши перемогу універсалу Subaru Levorg. Про це повідомляє  «Фокус» .

П’ять зірок від JNCAP отримали Toyota Harrier, Nissan Dayz, Toyota Yaris і Honda Fit. Але найбезпечнішим японським автомобілем був оголошений популярний універсал Subaru Levorg. П’ятидверному автомобілю поставили 186,91 бала з 190 можливих – це найвищий результат серед всіх легкових машин, протестованих в 2020 році.

Щоб довести високий рівень безпеки, японському універсалу довелося витримати два фронтальних удару – на швидкості 64 км / год з 40-процентним перекриттям деформованого перешкоди, а також на швидкості 55 км / ч про жорсткий бар’єр.

Крім того, в програму випробувань входили бічний краш-тест, імітація удару ззаду, наїзд на пішохода (на щастя, на його муляж). Відзначимо, що всі комплектації Леворга оснащуються подушкою безпеки пішоходів. Не забули і про перевірку систем превентивної безпеки і навіть апаратури для виклику екстрених служб.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!