В Інтернеті показали знімки нового купе Skoda Enyaq iV майже без камуфляжу

0
97

Фотошпигуни порталу carscoops.com сфотографували злегка замаскований прототип купе Skoda Enyaq iV, який проходив випробування в грудні минулого року. Свіжий знімок з соцмереж, дозволяє краще розглянути зовнішній вигляд новинки.

Зображення з форуму World Scoop зернисте, при цьому видно, що лінія даху звужується все більше прогресивно, надаючи позашляховику вид купе. Нескладно помітити, що Enyaq iV Coupe придбав інші задні ліхтарі, які відмінні від звичайного Enyaq iV. Доповнюють вигляд унікальні чорні колеса з срібними вставками, які нагадують зуби пилки.

 Крім зовнішнього вигляду, Enyaq iV Coupe повинен бути багато в чому ідентичний стандартної моделі. Таким чином, версія початкового рівня буде оснащена літій-іонним акумулятором потужністю на 55 кВтг, який живить встановлений ззаду електродвигун потужністю на 146 к.с. і обертовим моментом 220 Нм.  Варіант з акумулятором на 62 кВтг і потужнішим розташованим ззаду електродвигуном потужністю на 177 к.с. і 310 Нм також повинен з’явитися в продажу.

 Skoda також запропонує Enyaq iV Coupe з акумулятором на 82 кВтг. Найдоступніший варіант буде мати електродвигун потужністю на 201 к.с., що приводить в рух задні колеса, в той час як два інших будуть мати здвоєні електродвигуни та видаватимуть 261 к.с. і 302 к.с. відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!