Найдешевші і надійні б/у авто в різних класах: рейтинг

0
366

Експерти склали список надійних і бюджетних автомобілів представлених на вторинному ринку. У список увійшли представники різних класів.

Автомобілі корейської марки Hyundai завжди відрізнялися своєю надійністю. Автомобілістам особливо сподобалася міська модель – Hyundai i10. Відмінне співвідношення ціни та якості.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 1

Незалежно від покоління, японський автомобіль Honda Civic, потребує своєчасного обслуговування і ремонт. Завдяки цьому машини служить довго і не підводить.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 2

Гібридний Toyota Prius, незважаючи на складну технічну складову, виявився дуже надійним. Особливої ​​уваги гідні автомобілі другої генерації.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 3

Кросовер Lexus RX отримав статус якісного і надійного автомобіля преміум-сегмента. При покупці цього автомобіля на вторинному ринку потрібно бути вкрай уважним. Деякі автомобілісти нехтують своєчасним обслуговуванням, що відбивається на стані кросовера.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 4

Простий рамний позашляховик Suzuki Jimny відмінний варіант для любителів бездоріжжя. Цей автомобіль не вибагливий і доставляє мало проблем власникові.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 5

Родстер Mazda MX-5 відмінно підійде для любителів відступити від традицій. Ясно, що перед покупкою, автомобіль потрібно ретельно перевірити. Це допоможе уникнути проблем з постійними поломками.

Найдешевші і надійні б / у авто в різних класах: рейтинг 6

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!