Опубліковані перші знімки салону позашляховика Land Cruiser 300

0
759

На знімку добре помітно рульове колесо нового дизайну, «повітряним» над центральною консоллю екран мультимедійного комплексу, дефлектори, що знаходяться під ним і клавіші управління кліматом в салоні, в тому числі підігрівами сидінь. Трохи нижче – кнопки мультимедіа, під якими – дисковод. Крім цього на фото потрапили планшети, закріплені на спинках передніх сидінь.

Нагадаємо, що Toyota Land Cruiser (J200) був представлений більш десяти років тому, але компанія працює над абсолютно новою моделлю. Хоча офіційної інформації про новинку поки немає, в соціальних мережах з’явилася серія зображень, нібито показують позашляховик без камуфляжу.

Модель відрізняється еволюційним дизайном, але використовує абсолютно нову передню панель, яка, напевно, викличе суперечки, оскільки решітка радіатора оточена U-подібним воздуховодом. Також ми бачимо більш тонкі фари і більш агресивний передній бампер.

В іншому дизайн досить знайомий, але м’які вигини були замінені більш чіткими лініями. Ми також можемо побачити більш виражені колісні арки, дзеркала заднього виду, розташовані на дверях, і ряд інших елементів, що нагадують оновлений Lexus GX.

Toyota не розкриває інформацію про позашляховик, але є припущення, що він отримає 3,5-літровий V6 з подвійним турбонаддувом, а також гібридну версію на базі цього ж двигуна. Не виключається і поява 3,3-літрового дизельного V6.

Хоча залишається багато питань, очікується, що офіційний дебют Toyota Land Cruiser J300 відбудеться вже цього літа, а може і раніше. Інсайдери також припустили, що модель повернеться до Сполучених Штатів, оскільки нинішній позашляховик буде знято після 2021 модельного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!