У Мережі показали найбільш дивний тюнінг “Москвича”

Умільці з народу зробили постапокаліптичний тюнінг старого Москвича-412

0
826

Фото і відео, на яких можна детально розглянути, як можна переробити стару радянську класику , якщо є надлишок фантазії, але існує певний недолік в засобах, опублікував у своєму Instagram-акаунті паблік ” autosamodelka “.

Як зазначено в описі, цей “Москвич” довгий час просто стояв в сільському гаражі, так як через відсутність необхідних документів його не могли продати в надійні руки. Після того як авто все ж захотіли здати на “розборку” або в металобрухт, його і викупив нинішній власник, і вирішив, що втрачати вже нічого. Саме з цієї причини, без боязні “накосячіть” з 412-го і зробили те, що в підсумку вийшло.

Зокрема, в “Москвичі” залишили рідний двигун внутрішнього згоряння, встановили декоративну турбіну від тягача, збільшили кліренс і радіус коліс до 15 (вирізавши арки і серцевину), а задню частину даху змістили вперед, також видаливши зайві елементи. Глушник – від DAF, а “дактейл” з частин звичайного спойлера. У планах вварити додатковий каркас безпеки, і викинути з салону все зайве, але, на жаль, поки це тільки в проекті.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!