У Мережі опубліковали зображення Renault Duster RS

Видання «Колёса.ру» представило рендерние зображення, які показують, як би могла виглядати «заряджена» версія нового кросовера Renault Duster.

0
85

Судячи з представлених Рендер, спортивний варіант Renault Duster RS міг би отримати новий передній бампер з габаритними повітрозабірниками і фірмовими елементами оптики, які складаються з трьох «зрощених» чотирикутників. Радіаторна решітка у такого кросовера має змінену форму, а також нову обробку. Головна оптика у Duster RS – світлодіодна, а ДГЗ виконані в стилістиці нових моделей Logan / Sandero .

Також у “зарядженої” версії кросовера з’явилися нові пороги, задній бампер з вертикальними вставками по краях, дифузором і великим патрубком вихлопної системи. Доповнюють загальний вид Duster RS нижча спортивна підвіска в парі з колісними дисками більшого розміру.

Розробники рендерів дали своїм проектом приставку RS до загального назвою моделі. Таке ж позначення мають і європейські спортивні версії французьких хетчбеків, таких як Clio і Megane . У одного з них можна було б запозичити силовий агрегат. Clio RS в найпродуктивнішою модифікації Trophy оснащується 220-сильним 4-циліндровим турбодвигуном 1.6 і поєднується з “роботом” EDC з подвійним зчепленням. Що ж стосується Megane , то його найпотужніша версія комплектується 1,8-літровим турбованим мотором, що видає 300 к.с. і 420 Нм у виконанні з «роботом» EDC .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!