Mitsubishi Outlander PHEV нового покоління дебютує в 2022 році

0
394

Mitsubishi Outlander, модель, що одержала широке визнання в Європі через її економічний характер, спочатку не досягне європейського континенту. Це було підтверджено японським автовиробником, однак зараз він вже працює над новим поколінням найбільш продуктивною версією, яку планує випустити в 2022 році.

Йдеться про новий Mitsubishi Outlander PHEV, зокрема, про наступні моделі нового покоління гібридів, яка була випущена разом з Eclipse Cross PHEV. Саме він з’являється в презентації, опублікованій 11 травня, в кінці фінансового року Mitsubishi.

Фірма не розкриває технічних подробиць про силову установку, яка буде на борту позашляховика, хоча виробник оголосив в 2018 році, що позашляховик зможе проїхати електричному режимі від 80 до 100 кілометрів. Ця цифра є важливим кроком вперед у порівнянні з наявними в даний час 54 кілометрами. Є навіть джерела, які вказують на більш складну і витончену систему повного приводу, оснащену двобічної завантаженням.

Такао Като, президент і головний виконавчий директор Mitsubishi, вже оголосив про відхід марки з деяких ринків, включаючи европецскій, зазначивши, що «ми вирішили вийти з бізнесу з продажу нових автомобілів в 15 з 32 країн до 2023 року, в той же час, щоб оптимізувати нашу продуктову лінійку ». Але новий Outlander PHEV буде запущений в усьому світі, починаючи з Японії в цьому році. Тобто його дебют очікується в третьому кварталі 2021 року, а протягом 2022 року його може потрапити в Європу або на якісь певні ринки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!