Представили найнадійніші автомобілі: рейтинг

Німці склали рейтинг надійності автомобілів, грунтуючись на даних технічного огляду і обслуговування, а також на кількості поломок при тому чи іншому пробігу.

0
241

Німецька «Асоціація технічного нагляду» (VdTUV) склала рейтинг надійності автомобілів, грунтуючись на даних технічного огляду і обслуговування, а також на кількості поломок при тому чи іншому пробігу. Всього було перевірено майже 9 мільйонів автомобілів. Про це повідомляє профільний портал «За кермом».

Найнадійнішою машиною у віковій категорії від 2 до 3 років другий рік поспіль виявився Mercedes-Benz GLC – тільки 1,7% власників зверталися в сервіс, та й то при середньому пробігу 56 тисяч кілометрів. На другому місці опинився Porsche 911 з показником звернень в сервіс 2,2% при пробігу 24 тисячі кілометрів. Третю сходинку посів Mercedes-Benz CLS з результатом 2,4% і 28 тисяч кілометрів. В аутсайдерах опинилися Dacia (Renault) Duster (11,1% при 41 тис. Км) і Logan (10,4% при 56 тис. Км), а також Citroеn Berlingo (8,8% при 51 тис. Км).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!