На ринок вийшов новий Fiat Doblo

0
565

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Fiat Professional оголосила про початок прийому замовлень на оновлений універсал підвищеної місткості Doblo 2022 модельного року.

Головним нововведенням в конструкції оновленого Doblo став турбодизельний двигун 1.6 MultiJet2, що відповідає екологічним стандартам Euro 6D-Final. Двигун доступний в трьох варіантах потужності: 90, 105 і 120 к.с.

Оновлений італійський «каблук» отримає також нову мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм, інтерфейсами Apple CarPlay і Android Auto для підключення смартфонів і вбудованою «навігацією», а також набір фірмових цифрових сервісів Mopar Connect.

Fiat Doblo, як і раніше, здатний «взяти на борт» до 1 тонни вантажу, максимальний обсяг вантажного відсіку в версії Cargo становить 5,4 куб. м.

За комфорт водія і пасажирів «відповідає» незалежна задня підвіска Bi-Link на подвійних поперечних важелях зі стабілізатором поперечної стійкості.

Гаму модифікацій Doblo поповнила «позашляхова» версія Trekking зі збільшеним кліренсом, захисним пластиковим «обвісом» по колу, рейлингами на даху, системою контролю тяги «Traction +» і розширеним набором стандартного та опційного оснащення.

Версія Trekking доступна для вантажних Doblo Cargo і Cargo Maxi, а також пасажирського Doblo Combi.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!