Названо десять кращих позашляховиків – здатні подолати будь-яку місцевість

0
106

Кожен позашляховик має свою сильну сторону. Автоексперти склали рейтинг всюдиходів.

1. Land Rover Defender

Їзда по бездоріжжю на оновленому у 2020 році Defender і справді вражає. Land Rover пропонує чотири- та шестициліндрові дизельні двигуни, а також чотири- та шестициліндрові бензинові двигуни. Незабаром виробник збирається запустити виробництво електрогібрида і модифікації V8.

2. Jeep Wrangler

Оновлений Jeep Wrangler зберіг дизайн, що полюбився всім – кругові фари, решітку та лаконічну геометрію. Салон отримав додатковий простір і дорожчу обробку. Експерти визнали модель однієї з кращих для експедицій в пустелю.

3. Toyota Land Cruiser

Олдскульний позашляховик з рамною конструкцією і великими розмірами. Land Cruiser має дуже високі бали за буксирування. Менш складний, ніж M40, він відрізняється механічною надійністю.

4. Mercedes-Benz G-Class

Цей Mercedes недавно отримав єдиний дійсно істотний редизайн за свою 40-річну історію. Внизу, як і раніше знаходиться шасі зі сходовою рамою, хоча передня підвіска тепер повністю незалежна. В результаті вийшов автомобіль з блокуванням диференціалів і поліпшеним кліренсом.

5. Ford Ranger Raptor

Ranger Raptor легко і з задоволенням управляється. Налаштування оптимізоване для оптимальної роботи без додаткового навантаження і на швидкості, а дорожній просвіт збільшений на 30%. На думку експертів видання, в подоланні густо-пересіченої місцевості на неймовірній швидкості у цього автомобіля майже немає рівних.

6. Land Rover Discovery

Land Rover може похвалитися впевненим комфортним водінням. Рестайлінг у 2021 модельному році приніс нові шестициліндрові двигуни в автомобіль як з бензиновим, так і з дизельним двигуном. Також були оновлені підвіска та інтер’єр. Експерти назвали високим рівень універсальності позашляховика.

7. Bowler Bulldog

Позашляховик, створений на основі новітньої крос-секторальної платформи з Дербіширу використовує довгоходну підвіску. Доступні як бензинові, так і дизельні двигуни з наддувом, з величезним паливним баком, що дозволяє долати пустелю. Експерти оцінили прекрасну керованість і міцність автомобіля.

8. Suzuki Jimny

Suzuki позиціонує Jimny як єдиний у світі легкий повноцінний позашляховик. Автомобіль важить трохи більше ніж 1100 кг, але в ньому використовується шасі зі сходовою рамою з жорсткою підвіскою осей на кожному кінці та повнопривідна коробка передач з низьким передавальним числом. Мінуси моделі: не економічний 1,5-літровий бензиновий двигун без наддуву і крихітний багажник.

9. Isuzu D-Max АТ35

Isuzu D-Max вже входить в число самих міцних і функціональних пікапів, а спеціальні позашляхові шини Arctic Trucks, збільшення дорожнього просвіту на 125 мм і модернізована підвіска (зі збільшеним ходом) розкривають його справжній потенціал.

10. Ariel Nomad

Всюдихід укомплектований підвіскою на подвійних поперечних важелях. За додаткову плату можуть бути встановлені знамениті амортизатори від Öhlins. Вони поставляються з двоступінчастими пружинами, щоб додати автомобілю податливість і керованість при різному ступені ходу. Попри те, що Nomad долає пересічену місцевість на надзвукових швидкостях, він залишається, по суті, чудовим автомобілем для водія.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!