Новий BMW X3 розсекретили в Китаї

0
57

Компанія BMW має намір представити нову версію кросовера X3 і його електричний варіант iX3 тільки в червні, але вже зараз зовнішність майбутніх новинок розкрили: зображення кросоверів з’явилися на сайті китайського міністерства промисловості. Як повідомляє видання AutoHome, обидві версії кросовера несуть на собі відразу два опціональних дизайнерських пакета.

Повідомляється, що дизайн кузова нового BMW X3 і його електричного варіанту став більш емоційним і спортивним завдяки новими бамперами і іншому оформлення вихлопних патрубків, при цьому електрична версія моделі отримала яскраво виражений натяк на дифузор. На представлених знімках зображені кросовери, оснащені М -пакет, який робить зовнішність автомобілів трохи більш агресивною, а також рядом затемнених елементів, що входять в так званий набір Night Package .

В цілому, зовнішній образ нового BMW X3 наблизився до стилістики седана BMW 3-Series, в тому числі завдяки альтернативній оптиці і модернізованої решітці радіатора, розмір якої занчительно збільшувати не стали. Крім того, в задній частині кросоверів з’явилися оновлені ліхтарі.

Як пише видання AutoHome, на китайському ринку новий X3 збереже 2,0-літровий турбоагрегат в двох версіях форсування (204 і 280 к.с.) в парі з 8-ступінчастою АКПП і опціональною системою повного приводу, а електрокроссовер iX3 продовжать комплектувати електромотором на 286 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!