Які іномарки везуть з США. Рейтинг брендів і моделей

0
104

Сьогодні на авто ринку України все більшу популярність завойовують старі автомобілі, доставлені безпосередньо з аукціонів США. Багато з них є прямими конкурентами для нових аналогічних автомобілів з салону через більш низьку вартість. У статті пропонується добірка кращих моделей, які користуються високою популярністю на російському автомобільному ринку.

Ford Fusion.

Вважається американської класикою. В європейських країнах цей седан відомий під назвою Ford Mondeo. Автомобіль завойовує увагу своїм значним виглядом. У нього вузька передня оптика, велика решітка радіатора і досить масивні протитуманні фари. Володіє високим комфортом, підвищеною безпекою і досить м’якою їздою. Водій при їзді на Ford Fusion отримує справжнє задоволення.

Volkswagen Jetta.

Ця модель добре відома як в Європі, так і в Америці. Седан привертає до себе доступним співвідношенням ціни і високої якості. Основною перевагою Volkswagen Jetta американської збірки, вважається гідравлічна АКПП. Вона набагато надійніше європейської роботизованою коробки DSG, у якій часто бувають певні проблеми. Як заявляють виробники, потенціал АКПП розрахований на пробіг 200 тис. Кілометрів.

Nissan Rogue.

Підходить під параметри повнопривідного, сімейного кроссовера. Має просторий салон, привабливим зовнішнім виглядом. Навіть при мінімальній комплектації має все для здійснення комфортної поїздки. Кросовер обладнаний об’ємним, на 2.5 л. двигуном потужністю близько 170 к. / с. Витрата пального при змішаному режимі їзди – 10 л / 100 км пройденого шляху.

Volkswagen Passat.

Є одним з флагманів корпорації Volkswagen. Седан класу-D. Основною відмінністю американської збірки є його металевий кузов, міцність якого особливо відрізняється при закритті масивної дверцята, яка видає глухий звук. Крім цього, у даній моделі додатково з’явилися 100 мм вільного простору між переднім і заднім сидінням. Passat обладнаний шестиступінчастою АКПП, а на приладовому щитку є навіть написи російською мовою.

Toyota Camry.

Вважається, що це найуспішніший японський проект. Правда Camry американської збірки відрізняється від європейської версії своїм зовнішнім виглядом. Крім цього, «американка» обладнана більш комфортабельними сидіннями і мультируль, на якому зручно розташовані кнопки управління. Також автомобіль придбав більш поліпшену динаміку, на яку вплинули невеликі інженерні зміни в АКПП. З плюсів варто відзначити підвищену шумоізоляцію.

Honda Accord.

Цей седан знайомий багатьом як надійний, з відмінною керованістю автомобіль. Американський варіант збірки мало чим відрізняється від європейської, але має натяк на якийсь спортивний стиль. Двигун і коробка передач приховують в собі розумну агресію. Ходова, і її допоміжні системи дозволяють з комфортом управляти машиною навіть при високому швидкісному режимі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!