Назвали найбільш проблемні авто у віці до 10 років

0
1138

У німецькому автоклубі ADAC склали список автомобілів, які ламаються частіше за інших і приносять багато проблем власникам. Передає  avtoblog.ua

Для створення цього списку інженери провели дослідження і вивчили статистику поломок моделей 25 виробників. Вік автомобілів був від 3 до 10 років. Період поломок – перші місяці 2021 року.

Самим проблемним автомобілем виявився автомобіль Kia Ceed в віці 10 років – 52,7% відмови вузлів та агрегатів. При цьому, інженери ADAC відзначають, що в перші 3 роки експлуатації ці автомобілі майже не турбують власників. Найчастішими поломками стали: стартер, бензонасос, свічки.

На другому місці Hyundai i20 з 42,2% несправностей. Цей міський автомобіль найчастіше демонструє проблеми зі стартером, дверними замками, системою запалювання.

Закриває трійку лідерів Kia Sportage – 38,6% поломок. Ця модель демонструє аналогічні проблеми, як у побратима по модельному ряду автомобілю Kia Ceed.

В ADAC визнали проблемними і інші моделі: Smart Forfour – 32,8% поломок, Opel Insignia – 32,1% поломок, Ford S-Max з 30,7% поломок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!