Авто

Складено ТОП-5 найбільш бюджетних іномарок з повним приводом в Україні

Share

Автомобілі з чотирма ведучими колесами дуже популярні в нашій країні – пов’язано це з непростими дорожніми та кліматичними умовами. При цьому вартість таких машин значно вище, ніж у аналогічних версій без повного приводу.

Renault Duster


Компанія Renault в першому кварталі нинішнього року оновила свій компактний позашляховик Duster. При цьому його вартість дещо зросла в порівнянні з першим поколінням автомобіля. Найбюджетнішій повнопривідної комплектацією є Life з 1,6-літровим мотором і 6МКПП. 

Nissan Terrano

Цей невеликий кросовер випускається на одній платформі з Renault Duster, однак за рахунок розширеного набору опцій буде коштувати дорожче. Під капотом такого автомобіля знаходиться 1,6-літровий мотор з потужністю 114 к.с., який працює в тандемі з 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Hyundai Creta

Компактний корейський автомобіль є лідером на ринку кросоверів в нашій країні. Не останню роль в цьому грає досить бюджетна комплектація автомобіля з чотирма ведучими колесами. Під капотом знаходиться 1,6-літровий мотор, що працює в парі з класичної «механікою». Потужність мотора досягає 121 л.с., а витрата бензину в змішаному циклі не перевищить 7,4 літрів на 100 км шляху.

Renault Arkana

Цей французький купе-кросовер з’явився в Україні в 2019 році, залучивши покупців не тільки яскравою зовнішністю, але і досить бюджетним цінником. У ТОП-5 ця модель володіє найбільшою колісною базою і є однією з кращих з точки зору комфорту. Бажаючим придбати Arlana з повним приводом варто звернути увагу на комплектацію Drive – при виборі 1,6-літрового мотора з потужністю 114 к.с. і 6МКПП. З невеликих мінусів можна виділити витрату палива, яка трохи вище, ніж у конкурентів – 7,7 літрів на 100 км шляху.

KIA Seltos

Продажі стильного корейського кроссовера Seltos в Україні почалися на початку 2020 року. Дилери пропонують різноманіття комплектацій, серед яких знайдеться місце і для версії з повним приводом.


Під капотом знаходиться 1,6-літровий мотор з потужністю 121 к.с. Працює він в тандемі з механічною трансмісією. З інших плюсів можна виділити салон, який не тільки ергономічний, але ще має хороші матеріали обробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024