Складено ТОП-5 найбільш бюджетних іномарок з повним приводом в Україні

0
233

Автомобілі з чотирма ведучими колесами дуже популярні в нашій країні – пов’язано це з непростими дорожніми та кліматичними умовами. При цьому вартість таких машин значно вище, ніж у аналогічних версій без повного приводу.

Renault Duster


Компанія Renault в першому кварталі нинішнього року оновила свій компактний позашляховик Duster. При цьому його вартість дещо зросла в порівнянні з першим поколінням автомобіля. Найбюджетнішій повнопривідної комплектацією є Life з 1,6-літровим мотором і 6МКПП. 

Nissan Terrano

Цей невеликий кросовер випускається на одній платформі з Renault Duster, однак за рахунок розширеного набору опцій буде коштувати дорожче. Під капотом такого автомобіля знаходиться 1,6-літровий мотор з потужністю 114 к.с., який працює в тандемі з 6-ступінчастою механічною трансмісією.

Hyundai Creta

Компактний корейський автомобіль є лідером на ринку кросоверів в нашій країні. Не останню роль в цьому грає досить бюджетна комплектація автомобіля з чотирма ведучими колесами. Під капотом знаходиться 1,6-літровий мотор, що працює в парі з класичної «механікою». Потужність мотора досягає 121 л.с., а витрата бензину в змішаному циклі не перевищить 7,4 літрів на 100 км шляху.

Renault Arkana

Цей французький купе-кросовер з’явився в Україні в 2019 році, залучивши покупців не тільки яскравою зовнішністю, але і досить бюджетним цінником. У ТОП-5 ця модель володіє найбільшою колісною базою і є однією з кращих з точки зору комфорту. Бажаючим придбати Arlana з повним приводом варто звернути увагу на комплектацію Drive – при виборі 1,6-літрового мотора з потужністю 114 к.с. і 6МКПП. З невеликих мінусів можна виділити витрату палива, яка трохи вище, ніж у конкурентів – 7,7 літрів на 100 км шляху.

KIA Seltos

Продажі стильного корейського кроссовера Seltos в Україні почалися на початку 2020 року. Дилери пропонують різноманіття комплектацій, серед яких знайдеться місце і для версії з повним приводом.


Під капотом знаходиться 1,6-літровий мотор з потужністю 121 к.с. Працює він в тандемі з механічною трансмісією. З інших плюсів можна виділити салон, який не тільки ергономічний, але ще має хороші матеріали обробки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!