Genesis показав перші зображення універсалу на базі G70

0
146

Нагадаємо, Genesis G70 – це компактний люксовий седан, що випускається в задньо-і повнопривідною конфігураціях. Модель завдовжки 4,68 м проводиться з 2017 року і конкурує з такими продуктами, як Audi A4, BMW 3-Series і Mercedes-Benz C-Class. У 2020 році G70 пережив велику модернізацію, в ході якої отримав змінене оформлення передньої і задньої частин кузова, покращене оснащення і повний привід в якості опції.

Наскільки можна судити по знімках, Shooting Brake максимально уніфікований з седаном – від нього збережені навіть задні двері. Різниця між модифікаціями зводиться до задніх крил, даху і дверцят багажника.

Досить незвично, що універсал вирішили випустити через чотири роки після старту виробництва моделі – це дуже велике відставання. Очевидно, що Shooting Brake «зімпровізували» спеціально з нагоди швидкого виходу Genesis в країни ЄС, перш за цей бренд не працював в Старому Світі.

Гамма двигунів Genesis G70 складається з бензинових турбомоторов об’ємом 2,0 і 3,3 л, а також турбодизеля 2,2 л. Всі двигуни поєднуються з 8-ступінчастим “автоматом”, для першого також доступна 6-швидкісна “механіка”. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!