Водіям розповіли, які автомобілі ламаються найчастіше

0
343

Фахівці з німецького автомобільного клубу ADAC склали рейтинг найгірших автомобілів у віці до 10 років. Вони проаналізували статистку відмов вузлів і агрегатів машин від 25 брендів, які фіксувалися за перші місяці поточного року.

З’ясувалося, що на перше місце антирейтингу поставили KIA Ceed, інформує «Курсор». Відсоток відмови комплектуючих таких авто склав 52,7 відсотків. При чому проблеми, як заявляють власники, починаються тільки після трьох років використання. З іншого боку, це стосується тільки старіших версій машини, так як за новими таких неприємностей поки не спостерігалося.

Далі по списку йде автомобіль Hyundai i20. Відсоток відмов у цій моделі 42,2 відсотка. Найчастіше давати збої починають стартер, дверні замки, а також система запалювання.

Крім того, в список гірших увійшли наступні моделі авто: SEAT Alhambra, Volkswagen Sharan, Smart Forfour, Opel Insignia, Nissan Qashqai, Ford S-Max, Renault Kangoo, Renault Rapid (Express). Всі ці моделі починали доставляти своїм власникам масу проблем після декількох років експлуатації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!