Авто

ТОП-5 надійних автомобілів, які довго прослужать власникові

Share

Експерти назвали п’ятірку автомобілів, які заслужили репутацію супернадійних. Про це повідомляє профільний портал 2drive.

Toyota Land Cruiser 80

Стильний і строгий дизайн автомобіля відмінно доповнюється потужним і надійним силовим агрегатом. Шестициліндровий 4,2-літровий дизель 1HZ – це чи не найкращий мотор за якістю збірки в історії. Два клапани на циліндр, по одному розподільчому валу, надійний чавунний блок – все це дає 132 кінські сили на виході. Є численні свідчення про те, що описуваний автомобіль обходився без капітального ремонту, проїхавши 500-600 тисяч км. Окремо в машині радує наявність повного приводу і надійна ходова.

Toyota Mark II

Коли говорять про цей автомобіль, в першу чергу згадують модель з мотором 1GZGTI з робочим об’ємом 2,5 літра і віддачею в 280 к.с. В моторі використовується чавунний блок, який відрізняється надійністю і великим тюнінг-потенціалом. Агрегат здатний працювати без великого ремонту протягом 400-500 тисяч кілометрів. Окремо в автомобілі потрібно похвалити дійсно розкішне оснащення (для своїх років). Є навіть крісло з електрорегулюванням.

Mercedes-Benz W124

Машина з Німеччини, не вимагає яких-небудь додаткових анонсів, особливо для вітчизняних автомобілістів. Відомий випадок, коли таксист на Mercedes-Benz W124 зміг проїхати без капітального ремонту 1 млн кілометрів.

BMW 525 E34

Дана модель з’явилася у продажу ще в 1987 році. На той момент BMW 525 E34 зміг запам’ятатися всім численними інноваційними рішеннями. Комфорт повсякденної їзди досягався за рахунок многоричажной підвіски і відмінного освітлення. Новітня на момент створення машини «подушка» забезпечувала безпеку водія і пасажирів. У рух німецький автомобіль наводився агрегатом М50, який міг працювати 400, 500, а то і всі 600 000 км без ремонту.

Audi 100

Даний автомобіль в першу чергу відрізняється хорошим аеродинамічним коефіцієнтом опору, який становить 0.30 пунктів. У машини була розкішна обробка і значний 570-літровий багажник. Повний привід Quattro навіть за сьогоднішніми мірками виглядає дуже надійним. З 1985 року випускалися моделі з оцинкованим кузовом, а також можливістю блокування міжосьового і міжколісного диференціалів натисканням кнопки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024