У Мережі з’явилися зображення нового Kia K900

0
65

Зовсім недавно в загальному доступі з’явилися нові шпигунські фотографії модернізованого седана Kia K900, на основі яких видання Колёса.ру розробило рендерні зображення майбутньої новинки.

Представницький седан Kia K900 (на домашньому ринку він носить найменування К9 ) в актуальному поколінні випускається з 2018 року. При цьому компанія вже готує рестайлінговий варіант моделі, про що свідчать шпигунські фотографії прототипу, на підставі яких незалежні дизайнери розробили рендери майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерів, новий Kia K900 отримає абсолютно перероблену передню частину. Решітка радіатора буде помітно крупніша, а витягнуті по горизонталі вузькі фари знайдуть просту чотирикутну форму. На кормі новинки з’явиться широка світлодіодна смуга, яка об’єднає ліхтарі, які отримали інше наповнення з світиться «забору» вертикальних елементів. Ніша для номерного знака тепер буде знаходитися на бампері, а патрубки вихлопної системи отримають складну форму і збільшені розміри. Також новому Kia K900 дістанеться оновлений фірмовий логотип.

Найімовірніше, що моторна гамма модернізованого Kia K900 залишиться колишньою. На нинішню модель ставлять тільки бензинові мотори, три з них мають шість циліндрів – атмосферні 3.3 і 3.8, а для ринку Південної Кореї пропонується турбований 3.3 T-GDI (370 к.с.). Крім цього, присутній 5,0-літровий атмосферний двигун V8, що розвиває 413 к.с. На різних ринках ця модель може бути як з заднім приводом, так і з повним. В якості трансмісії використовується 8-ступінчастий “автомат”. Дебют новинки може відбутися вже в найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.