Автомобілі на вторинному ринку, від покупки яких варто відмовитися

0
972

Для уникнення нерозумної витрати грошей автомобілісти повинні звертати увагу на ряд чинників. Про найважливіших розповімо в цьому матеріалі.

Купівля автомобіля, силові елементи кузова якого вразила корозія. Якщо деякі навісні елементи можна буде просто замінити, наприклад, крила, то для відновлення інших часто потрібно більш серйозна робота і серйозні вкладення.

Не радимо купувати машину-потопельники. На момент покупки автомобіль може бути повністю справним. Однак через час неминуче проявиться окислення контактів і проводів.

Купувати машини, які вже зняли з виробництва, також не варто. Часто, дуже складно знайти запчастини на такі авто.

Варто відмовитися від покупки машини, яка була на службі у фірми або в таксі. Найімовірніше, така машина сильно зношена і на ній можуть «скрутити» пробіг. Ніяка знижка у вартості не компенсує майбутні ремонти.

Купувати машину з сумнівними документами і без VIN-коду кузова, автомобіліст набуває багато проблем. Такий автомобіль може бути в розшуку.

При покупці рідкісної моделі варто порадитися з співробітниками автосервісу і дізнатися про особливості обслуговування машини. Може бути так, що дістати запчастини на автомобіль дуже складно, а аналогів просто немає.

Джерело:  Хвиля

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.