Citroen представив свій найменший фургон

0
92

Компанія Citroen представила компактний комерційний фургон під назвою My Ami Cargo – це вантажопасажирська версія електрокара Ami.

Новий фургон Citroen My Ami Cargo побудований на основі пасажирського електромобіля Ami : невелику машину позбавили одного крісла, зробивши натомість нього модульне вантажний простір. Одномісний «вантажівка» здатний перевозити до 140 кг вантажу при загальній довжині кузова 2,4 метра.

Модульний вантажний простір Citroen My Ami Cargo можна зайняти трансформованим ящиком об’ємом 260 літрів зі знімною полицею. Крім цього, в компанії Citroen розробили набір перегородок, сіток для вантажу і розкладних підлог. В результаті обсяг корисного простору може доходити до 400 літрів, а довжина вантажів – 1,2 метра.

З 8-сильним електродвигуном модель My Ami Cargo може розганятися до 45 км / г. 5,5-кіловатна батарея дає «міні-фургона» запас ходу до 75 км, а зарядити її від побутової розетки можна за три години. На території Франції електрокар вважається квадріцікли, тому керувати ним можна там вже з 14 років.

Citroen розраховує, що фургон My Ami Cargo стане альтернативою дво- і триколісних транспортних засобів, які застосовуються, наприклад, службами доставки. Крім цього, він орієнтований на різні сервісні фірми, чиї співробітники надають послуги на дому і змушені возити з собою оснащення. Головними перевагами My Ami Cargo , крім місткості, названі компактність і екологічність.

У продажу Citroen My Ami Cargo з’явиться в кінці травня нинішнього року. Новинку можна буде як купити, так і придбати в лізинг. Ціна електрокара на ринку Європи стартує від 6 тис. 490 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!