Porsche показав новий багажник на дах з приголомшливими аеродинамічними властивостями

Німецький автовиробник Porsche випускає багажні бокси для своїх автомобілів вже кілька років, і остання модель є найбільш технічно досконалою з коли-небудь створених.

0
763

Розроблений Porsche Tequipment у співпраці з Studio FA Porsche, він починав життя як простий дизайнерський ескіз, а потім перетворився на глиняну модель 1:1.

Після були випробування в аеродинамічній трубі і коригування, тести на витривалість в Центрі розробок Porsche в Вайссахе. Все це в підсумку дозволило розробникам стверджувати, що багажник на даху здатний витримувати важкі умови на дорозі і трасі. Новий аксесуар протестували на швидкості до 200 км / г. А ще для нього будуть доступні різні варіанти індивідуалізації.

Як і сам корпус, бічні леза доступні в глянсовому чорному кольорі і трьох інших популярних кольорах: Dolomite Silver Metallic, Carrara White Metallic і Volcano Grey Metallic ». За бажанням бічні стійки можна заґрунтувати або пофарбувати в колір автомобіля.

Новий багажний бокс Porsche Tequipment йде в комплекті з трьома кріпильними ременями, захисною кришкою з логотипом автовиробника, двома парами рукавичок і наклейкою Porsche Crest.

На даху авто він встановлюється за допомогою системи швидкого кріплення. Багажник відкривається з обох сторін, вміщує 480 літрів і витримує максимальне навантаження 75 кілограмів. Його довжина сягає 212 см, а ширина і висота – 92 і 44,5 см відповідно. На домашньому ринку марки придбати новий багажник можна буде вже в травні. Коштує він мінімум 1 150 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!