Компанія FIAT анонсувала випуск нового компактного кросовера

0
95

Компанія Fiat опублікувала перші зображення нового компактного кросовера для ринку Південної Америки. При цьому модель поки не має назви: італійці просять своїх клієнтів і шанувальників марки самим вибрати ім’я для нового автомобіля.

Поки модель позначають заводським індексом Project 363 , вона буде побудована на одній платформі з хетчбеком Argo, а назва для новинки виберуть шляхом онлайн-голосування в соціальних мережах. Віддати свій голос можна на бразильському сайті Fiat, де для кросовера пропонують такі варіанти назви, як Tuo , Domo або Pulse . Ім’я, яке набере найбільше голосів, і стане офіційним позначенням автомобіля.

Судячи з перших зображень, кросовер збереже багато рис хетчбека Argo (п’ятидверний кузов, розміри і пропорції), однак новинка отримає повністю оригінальний дизайн, доповнений чорним пластиковим обвісом і рейлингами на даху.

Інтер’єр і характеристики майбутнього компакт-кросу поки не розкриті. За неофіційною інформацією, в моторну лінійку автомобіля увійде 1,3-літровий 110-сильний «атмосферник», який буде працювати разом з варіатором. В якості альтернативи запропонують 1,0-літрову «турботройку» потужністю 125 к.с., яка буде поєднуватися з 6-ступінчастою АКП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!