Авто

Які авто можна купувати з великим пробігом: рейтинг

Share

Через те, що автомобілі з великим пробігом часто ламаються, їх намагаються не купувати. Але насправді це залежить від кожної конкретної моделі. Про це повідомляє autotheme.info.

Експерти, проаналізувавши дані декількох сотень тисяч автомобілів, назвали топ-10 моделей, які можна купувати навіть з великим пробігом, так як вони відрізняються своєю надійністю.

Subaru Forester

Найнадійнішим виявився японський повнопривідний кросовер Subaru Forester. Багато власників Forester їздять на ньому більше десяти років і все одно не хочуть його продавати. Зараз у продажу є п’яте покоління цього кросовера, яке таке ж надійне, як попередні покоління. Надійні двигуни дозволяють Forester без проблем проїжджати більше 500 тис. Км.

Ford Fusion

На другому місці Ford Fusion, який випускають в Німеччині. У звітах німецької організації з технічного нагляду TUV цей автомобіль завжди виділяють за надійність. Навіть 15-річний Fusion має мінімальну кількість поломок.

Toyota Corolla

Третє місце по надійності зайняв японський седан Toyota Corolla. Експерти відзначають відмінну антикорозійний захист і надійні бензинові двигуни.

Audi TT

Спорткупе Audi TT з 1,8 л турбодвигуном першого покоління зайняло четверте місце в цьому рейтингу. У звітах TUV цей автомобіль завжди отримує високі оцінки за надійність.

Ауді А6

Також в звітах TUV високі оцінки за надійність у седана Audi A6 другого покоління, серійне виробництво якого почалося в 1994 році. Багато в чому свою хорошу репутацію A6 отримав завдяки двигуну V6.

У десятку найбільш надійних машин, які можна купувати навіть з великим пробігом, потрапили ще чотири японські моделі – Toyota Camry, Toyota RAV4, Honda CR-V і Lexus RX . Крім того, в цей рейтинг увійшов ще один німецький автомобіль – Mercedes-Benz SLK.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024

Opel Mokka став гібридом і не шокував ціною

Кросовер Opel Mokka вийшов на ринок у новій версії під назвою 1.2 Turbo Hybrid eDTC.…

03.05.2024

У ЄС заявили про необхідність збільшити кількість зарядних станцій для досягнення кліматичних цілей

Асоціація автовиробників Європи (ACEA) порушує тривогу щодо нестачі загальнодоступних зарядних станцій для електромобілів у Євросоюзі.…

03.05.2024

Новий Mercedes G-Class 580 тепер можна купити лише за 30 доларів

Близько тижня тому компанія Mercedes-Benz представила новий G580. Позашляховик отримав електричну технологію EQ і незабаром…

03.05.2024