Які авто можна купувати з великим пробігом: рейтинг

Топ моделей, які можна купувати навіть з великим пробігом, так як вони відрізняються своєю надійністю.

0
865

Через те, що автомобілі з великим пробігом часто ламаються, їх намагаються не купувати. Але насправді це залежить від кожної конкретної моделі. Про це повідомляє autotheme.info.

Експерти, проаналізувавши дані декількох сотень тисяч автомобілів, назвали топ-10 моделей, які можна купувати навіть з великим пробігом, так як вони відрізняються своєю надійністю.

Subaru Forester

Найнадійнішим виявився японський повнопривідний кросовер Subaru Forester. Багато власників Forester їздять на ньому більше десяти років і все одно не хочуть його продавати. Зараз у продажу є п’яте покоління цього кросовера, яке таке ж надійне, як попередні покоління. Надійні двигуни дозволяють Forester без проблем проїжджати більше 500 тис. Км.

Ford Fusion

На другому місці Ford Fusion, який випускають в Німеччині. У звітах німецької організації з технічного нагляду TUV цей автомобіль завжди виділяють за надійність. Навіть 15-річний Fusion має мінімальну кількість поломок.

Toyota Corolla

Третє місце по надійності зайняв японський седан Toyota Corolla. Експерти відзначають відмінну антикорозійний захист і надійні бензинові двигуни.

Audi TT

Спорткупе Audi TT з 1,8 л турбодвигуном першого покоління зайняло четверте місце в цьому рейтингу. У звітах TUV цей автомобіль завжди отримує високі оцінки за надійність.

Ауді А6

Також в звітах TUV високі оцінки за надійність у седана Audi A6 другого покоління, серійне виробництво якого почалося в 1994 році. Багато в чому свою хорошу репутацію A6 отримав завдяки двигуну V6.

У десятку найбільш надійних машин, які можна купувати навіть з великим пробігом, потрапили ще чотири японські моделі – Toyota Camry, Toyota RAV4, Honda CR-V і Lexus RX . Крім того, в цей рейтинг увійшов ще один німецький автомобіль – Mercedes-Benz SLK.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!