ТОП-7 найнадійніших кросоверів: з ними турбот не буде

0
1177

Автомобільні експерти назвали найнадійніші компактні моделі машин. Автомобілі відрізняються надійністю – з ними у власників турбот не буде. Про це  пише  AUTO-Consulting.

DS 3 Crossback

Машину пропонують в Україні за ціною автомобілів середньої цінової категорії. Однак DS3 Crossback дає набагато більше за свої гроші, ніж від нього очікуєш. Це – відмінний кросовер, що дозволяє особливо не турбуватися про якість доріг. Він стане хорошим вибором для тих, хто цінує неординарність і на розчарує і своєю надійністю.

Ford Puma

Виробники цього кросовера не не забули і про практичні моменти, і про сімейні цінності. Він дуже комфортний для експлуатації в умовах українських доріг і дарує водієві справжній драйв. Цей новий компактний кросовер В-класу претендує на звання кращого в своєму сегменті відразу за кількома параметрами – інноваційність, економічність, екологічність і місткість.

Honda HR-V

Цей кросовер можна назвати типовим представником своєї марки. творіння японського автопрома добре справляється з бездоріжжям і до того ж на ньому легко паркуватися і маневрувати. У порівнянні з Nissan Juke, Honda HR-V – просторіше і комфортніше, і вона дешевше, ніж Toyota CH-R і Mazda CX-3.

Ford EcoSport

Ford EcoSport зовсім не такий простий, як може здатися на перший погляд. Це кросовер для тих, хто не хоче переплачувати за непотрібні опції, зайві обсяги і надлишкові характеристики, якими ви ніколи не скористаєтеся. Він приємний в управлінні і оснащений всім необхідним як для щоденних поїздок по місту, так і для подорожей. До того ж, машина досить економічна.

Volkswagen T-Cross

Це – найменший кросовер в модельному ряду німецької марки і він тільки з’явився в Україні. Volkswagen T-Cross дає все, чого від нього очікуєш. І навіть трохи більше. Адже це – Volkswagen, який давно вивів свою власну німецьку формулу практичності, яку цінують у всьому світі.

Opel Crossland X

Opel позиціонує Crossland X, як більш практичну альтернативу Mokka X. Ця модель – золота середина між кросовером і містким мінівеном. При цьому він дешевше, і є одним із самих практичних автомобілів в своєму класі. В авто постаралися вкласти краще і від французів, і від німців.

Citroen C3 Aircross

За досить розумні гроші автомобіль дарує комфортну їзду, зручні міські розміри, практичність і неабияку зовнішність. Більш того, Citroen C3 Aircross, навіть для тих, хто не виїжджає за межі мегаполісу, робить щоденну міську їзду яскравіше і приємніше. Цю модель вже оновили, нове покоління приїде в Україну в серпні. Саме час придбати нинішню генерацію Citroen C3 Aircross за розумною ціною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!