Стало відомо, скільки в Україні переплачують за авто зі скрученим пробігом

0
383
car panel instrument speedometer and tachometer (shallow dof)

Як відомо, особисті автомобілі в середньому проїжджають близько 10-15 тисяч кілометрів, а ось корпоративні машини можуть проїхати більше 100 тисяч за один і той же період часу. Не всі захочуть купувати автомобіль з такими величезними цифрами на одометрі, в зв’язку з цим деякі громадяни намагаються «омолодити» транспортний засіб. Інформацією ділиться Auto.ria.

Під час покупки автомобіля з пробігом покупці дивляться не тільки на зовнішність самого авто, а й на його пробіг. Кожен намагається вибрати транспортний засіб з мінімальними показниками на одометрі, адже від цього залежить термін служби авто.

Всі знають, що від пробігу машини залежить і її ціна на вторинному ринку. Багато громадян, у яких автомобіль вже намотав немало, всіляко намагаються продати свій транспортний засіб і вдаються до «омолодження». Це стосується і «залізних коней» з-за кордону.

Наприклад, різниця у вартості Mercedes-Benz E Class може скласти близько $ 5700. Дана цифра залежить від пробігу – від 100 тисяч до 500 тисяч кілометрів.

На вторинному ринку виставлені на продаж автомобілі цієї моделі декількох категорій. Це автомобілі, які належали лише одному власнику. Найчастіше такі машини продають бізнесмени. І ще одна категорія – це комерційні автомобілі, які працювали в таксі.

Різниця у вартості авто спостерігається і щодо інших моделей. Наприклад, Hyundai Sonata обійдеться в $ 3400. Дані моделі завозять в нашу країну з Кореї або Америки, де вони служили в якості таксі. А ось Renault Trafic можна придбати за $ 3300. Цих представників використовували в комерційних цілях.

Ціна «омолоджених» 100 тис. км автомобілів залежить від року випуску, його стану, класу і можливості клієнту перевірити пробіг. В такому випадку заробіток нечесного продавця може становити від $ 800 для Renault і Hyundai, а для Mercedes порядку $ 1400.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!