Названо п’ять кращих позашляховиків за якістю, керованістю і комфортом

0
599

Експерти розповіли про кращі кроссовери і назвали п’ять позашляховиків, які не розчарують своїх власників.

Про це пише Тhe Journal.

Kia Sorento

Семимісний позашляховик став популярним вибором для великої родини. В кінці минулого року надійшла в продаж нова версія авто з 2,2-літровим дизельним двигуном, гібридна модель з модулем, що підключається, зручна для міських умов. Запас ходу акумулятора 57 км і 70 км при їзді по місту. У позашляховика розкішний інтер’єр і гарантія на пристойних 150 тисяч км.

Volkswagen ID.4

Вперше з’явився на ринку в 2021 році, являє собою повністю електричний п’ятимісний позашляховик, який за розміром аналогічний Tiguan. Покупці можуть вибрати акумулятор з двох розмірів: від 343 до 519 км в залежності від специфікації. Це один з перших електромобілів нової ери, здатних долати великі відстані, справлятися з потребами сім’ї або бути відмінним службовим автомобілем.

Dacia Duster

З моменту своєї появи в 2012 році ім’я Dacia Duster стала популярною завдяки своєму міцному зовнішньому вигляду, розумній ціні і зручному салону. Найпопулярніший – передньопривідний Duster, але якщо вам потрібно з’їхати з второваної дороги, доступні як дизельний, так і бензиновий двигун з повним приводом. 1,3-літровий бензиновий двигун – кращий вибір.

Citroën C5 Aircross

Позашляховик дуже комфортний в управлінні завдяки своїй запатентованої підвісці і просторий. Citroën пропонує C5 Aircross тільки як п’ятимісний, на відміну від багатьох конкуруючих брендів. У нього великий багажник: 580 літрів, збільшується до 720 літрів при опущених задніх сидіннях. Лінійка двигунів, складається з економічного дизеля, плавного бензинового двигуна і гібрида, що підключається.

Land Rover Defender

Це один з найвідоміших в світі позашляховиків, а нове покоління – це сучасне авто преміум-класу. Завдяки дизайну, що зберігає весь характер старого Defender, він доступний в двох варіантах довжини з тридверним або п’ятидверним кузовом. В основі цього шасі лежить конструкція, здатна долати найскладніші ділянки місцевості. Defender оснащений новітніми системами безпеки та допомоги водієві як для їзди по дорогах, так і по бездоріжжю.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!