Новий дешевий кросовер на базі Logan виїхав на дорогу

0
106

На сьогоднішній день компанія Dacia є єдиною, яка пропонує на європейському ринку як і раніше бюджетні моделі. Раніше конкуренцію їй складала Skoda, але тепер вона з подачі Volkswagen Group майже переступила в преміальний сегмент. Нам же в Україні дешеві машини відомі під брендом Renault.

Сувора орієнтованість румунської марки не говорить про обмеженість її модельного ряду. Наприклад, стало відомо, що компанія готується вивести на ринок нову версію Logan третього покоління. Зараз модель виробляють в кузові седан, скоро до нього приєднається кросовер Stepway.

Dacia прибрала з модельного ряду універсал Logan MCV і мінівен Lodgy. Так що новинка займе нішу, що звільнилася. Перші прототипи автомобіля вже виїхали на тести. Це не перший погляд на закамуфльований кросовер Логан. Раніше він вже потрапляв в поле зору фотошпигунів.

Новий Logan Stepway отримав фірмову решітку радіатора, рейлінги на даху, широкі колісні арки і вертикальні задні ліхтарі в стилі Volvo. Мабуть, прем’єра моделі відбудеться в сміттям часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!