Названо найекономічніші позашляховики: витрачають мінімум палива і не розоряють бюджет

0
1084

Вважається, що джипи і кроссовери солідно витрачають бензин. Але автоексперти відзначають, що практиці не все так погано.

Про це пише jeepclubspb.ru.

Найекономічніші позашляховики:

Subaru XV Crosstrek Hybrid – 6,92 л

Автомобіль укомплектований 2-літровим двигуном з силовою тягою 150 к.с. Електромотор суміщений з нікель-метал-гібридною батареєю. На помірній швидкості може рухатися тільки на електротязі.

GMC Terrain – 6,92 л

Конфігурація двигуна I-4 (2,4 л) може показувати потужність близько 180 к.с. крім того автомобіль має шестидіапазонний автомат і гальмівну систему антиблок. Є варіанти трансмісії з повним або переднім приводом.

Subaru XV Crosstrek – 6,92 л

Стандартна модель Crosstrek-а має безступінчасту 6-швидкісну трансмісію, 2,0 л. силовий привід з тягою 148 к.с., високий кліренс. Має електропідсилювач керма, налаштування положення сидінь.

Subaru Forester – 7,35 л

Модель відрізняється 2,5 л. силовою установкою потужністю 170 к.с. Трансмісія 6-ти швидкісна, оснащена прискорюючою передачею. У сидіннях присутні бічні подушки безпеки. Салон став більш комфортабельний завдяки поліпшеній посадці сидінь.

BMW X5 – 7,59 л

В авто 3 л. силова установка з турбонаддувом (255л.с.), 8-ми швидкісна трансмісія з прискорюючою передачею, гальмівна система ABS антиблок 4-х колісного типу, вбудована система навігації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!