Volkswagen офіційно представив новий Volkswagen ID.4 GTX

0
7554

Однак не варто забувати і про компанії Volkswagen, оскільки в минулому автовиробник використовував їх в деяких регіонах для спортивних версій Golf, Scirocco і Jetta. І ось сьогодні нова електрична лінійка ID бренду може тепер похвалитися цим шильдиком.

В рамках онлайн-заходу відбулася офіційна презентація нового ID.4 GTX «зарядженого» компактного позашляховика з нульовим рівнем викидів для тих, хто чекає більше від електромобілів. На опублікованих раніше тизерах червоний колір як би натякав на лінійку Volkswagen GTI, але, на відміну від своїх передньопривідних побратимів, новий ID.4 GTX – модель повнопривідна.

Основною відмінністю GTX від звичайної версії буде додавання електродвигуна на передній осі. Сумарна потужність електродвигунів при цьому становить близько 300 к.с. Як запевняють представники марки, новий ID.4 GTX розганяється до 100 км / год всього за 6,2 секунди, що на 2,3 секунди швидше, ніж базова версія. При цьому запас ходу постраждав не сильно і становить 320 км на одній зарядці.

Можна з упевненістю припустити, що ID.4 GTX буде дорожче в порівнянні з базовою версією. Продажі «зарядженої» новинки стартують в Європі вже в другій половині 2021 року. Також в VW заявили, що планується випустити і інші моделі у виконанні GTX в найближчі роки, і нам цікаво, чи стане ID.3 GTX однієї з них.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!