Оновлений ​​Tesla Model 3 вже в Україні

0
628

Київський автосалон Next Car привіз в Україну перший екземпляр оновленої версії електричного седана Tesla Model 3.

Новий електрокар – це топова, найпотужніша версія – Model 3 Performance. Автомобіль привезли в Україну під замовлення клієнта. Електрокар обійшовся покупцеві майже в 72,5 тис. доларів.

Оновлена ​​версія популярної моделі Tesla Model 3 була представлена ​​восени 2020 року і відразу надійшла у виробництво. Нове покоління Model 3 істотно відрізняється від попередника. Дізнатися новинку можна за зміненою зовнішністю. На заміну хромованим елементам прийшли чорні акценти, з’явилися колісні диски нового дизайну і оптика. Змінився і салон: з’явилася нова центральна консоль і кермо з металевими вставками. Також була покращена звукоізоляція.

Говорячи про технічну частину, то відразу варто сказати про головне – традиційний обігрівач замінили на тепловий насос, що дозволяє витрачати менше енергії і оптимізує роботу. Виріс обсяг батареї – з 77 до 82кВтч. У підсумку збільшився запас ходу – до 568км. в циклі EPA. Поліпшилася і динаміка седана. Найпотужніша версія Performance прискорюється до 60міль / г. або 96км / год. за 3,1 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!