Skoda представила нові Kodiaq 2022 року і Kodiaq GT

0
243

У Піднебесній компанія Skoda представила відразу дві новинки – Kodiaq 2022 і Kodiaq GT, які будуть випускатися для країни спільним підприємством SAIC Volkswagen. Новинки оцінили в 24 730 доларів і 29 600 доларів відповідно.

У базовій версії кросовер отримав 9,2-дюймовий тачскрін мультимедіа з можливістю голосового управління. Дорожчі виконання оснащені 10,25-дюймовими моніторами, а також додатковим сенсорним блоком для управління клімат-контролем. У салоні встановлені сидіння з обробкою з перфорованої шкіри. Кросовери доступні в 5- і 7-місцевих версіях.

«Заряджена» модифікація Skoda Kodiaq GT відрізняється від стандартної моделі контрастною дахом, а також корпусами бічних дзеркал, який пофарбували в чорний колір. Крім того на багажних дверей з’явилася чорна напис Skoda. Також відзначимо, що Kodiaq GT пропонується виключно в 5-місцевій конфігурації.

У моторну гамму увійшли 2,0-літрові силові агрегати потужністю 186 і 220 кінських сил, які працюють в парі з 7-швидкісною роботизованою трансмісією з двома зчепленнями і системою повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!