У кросовера Kia Seltos з’явився новий логотип

Як повідомляє видання Autocarindia, в травні нинішнього року в Індії стартують продажі модернізованого кроссовера Kia Seltos.

0
73

Марка Kia слідом за домашнім ринком в Південній Кореї стала застосовувати новий фірмовий логотип в Індії, де модернізовану емблему отримав кросовер Seltos. Новий фірмовий логотип компанії Kia був офіційно показаний на початку січня 2021 року. Емблема з з’єднаними між собою буквами в прописному стилі змінить колишній логотип, який марка Kia використовувала практично без змін з 1994 року.

Відомо, що продажі модернізованого кроссовера Kia Seltos в Індії стартують на початку травня цього року. Крім зміненої емблеми, кросовер буде доступний з удосконаленою Медіасистемою з голосовим управлінням. Також у моделі з’явиться версія з інноваційної механічною коробкою передач iMT (Intelligent Manual Transmission) , управляти якою можна буде без педалі зчеплення.

Новий логотип Kia

Що стосується української специфікації Kia Seltos , то на нашому ринку поки пропонують модель, яка була представлена на початку минулого року. Вона доступна з 1,6-літровими бензиновими двигунами потужністю 121 і 123 к.с., а також з 2,0-літровим мотором, що видає 149 кінських сил. Крім того, у Kia Seltos є версія з 1,6-літровою “турбочетвіркою» потужністю 177 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!