Жінки краще піклуються про свої машини – дослідження

0
135

Згідно з дослідженням, проведеним міжнародною мережею Fit Service, жінки краще піклуються про свої автомобілі. У ньому взяли участь понад 6000 водіїв і близько тисячі робітників з ремонту автомобілів, а також використовувалася база даних, що містить понад мільйон замовлень на обслуговування.

Як і слід було очікувати, дослідження показує, що занадто мало жінок самі виконують частину технічного обслуговування свого автомобіля. Однак жінки заздалегідь планують відвідування автосервісів для обслуговування машини.

Дослідження показує, що в 2020 році жінки витрачали в середньому 153 євро на технічне обслуговування своєї машини, в той час як власники-чоловіки витрачають менше – в середньому 137 євро. Різниця більше 10%.

Крім того, дані показують, що жінки зазвичай планують все заздалегідь, тоді як для чоловіків витрати частіше стають несподіванкою і покриваються за рахунок поточного бюджету.

Є ще одна істотна відмінність між двома статями в плані змісту. Чоловіки набагато частіше купують неперевірені технічні рідини і запчастини в сумнівних магазинах або через знайомих. Це відбувається через їх більшої впевненості в собі і думки, що вони розуміють досить, щоб покладатися на власне судження. Однак статистично такий підхід частіше призводить до позапланових ремонтів, кажуть автори дослідження, посилаючись на даних про мільйон замовлень на обслуговування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!