Компанія Renault показала інтер’єр седана Taliant, який замінить модель Logan

0
967

Компанія Renault розкрила перші подробиці про свій бюджетний седан Taliant, який повинен замінити в модельному ряду автомобіль Logan. Так, в мережі з’явилися офіційні знімки салону та екстер’єру новинки. Не виключено, що незабаром на ринку з’явиться заміна Renault Logan з аналогічним дизайном.

Судячи з фотографій, салон Taliant виконаний в стилі нового покоління Dacia Logan, але в деяких деталях видно і відмінності. Наприклад, в базі автомобіль буде оснащений традиційною «кочергою» стоянкового гальма, тоді як в Європі Logan поставляється електронним ручником. Також оновленню піддалися і дверні карти, передня панель і рульове колесо. Інше оформлення отримали дефлектори вентиляційної системи, а кліматична установка позбулася екранів.

У центрі передньої панелі розташувався «ширяє» тачскрін мультимедійної системи з діагоналлю 8,0 дюймів. Система підтримує зв’язок зі смартфоном через Apple CarPlay.

У передній частині Renault Taliant видно виключно галогенові фари, хоча європейські автомобілі марки поставляються вже з світлодіодним оптикою. Незважаючи на те, що кузова у Taliant і Logan різні, габарити седанів збігаються з точністю до міліметра.

Моторна гамма седана поки не розкривається, але відомо, що в основу новинки ляже вже не застаріла платформа B0, а більш сучасна архітектура CMF-B, а для найбільш оснащених версій буде доступна 6-ступінчаста МКПП замість 5-ступінчастою. Не виключено і поява варіатора X-Tronic.

У Туреччині продажу Renault Taliant повинні стартувати влітку, а подробиці про комплектації і ціни моделі можуть опублікувати вже в кінці травня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!