Авто

Названо 10 найбільш доступних електрокарів

Share

З кожним роком на ринку з’являється все більше моделей електромобілів, які стають більш доступними і практичними. Експерти американського сайту Autotrader склали список найпривабливіших за ціною транспортних засобів на електротязі, повідомляє UBR.

До переліку увійшли як невеликі хетчбеки, так і компактні позашляховики.

1.Mini Electric Hardtop 2021 – $29,9 тис. (Рекомендована виробником ціна на ринку США)

Mini Electric Hardtop 2021 року – найдоступніший новий електромобіль в США, а також – один з найменших. Незважаючи на його “малолітражний” розмір, авто має досить просторий салон.

Запас ходу у нього – 177 км, що менше, ніж у більшості конкурентів. Але цей хетчбек найкраще підходить в якості міського автомобіля, а не далекого “круізера”.

2.Chevrolet Bolt EV 2022 року – $31 тис.

Chevrolet Bolt EV 2022 року було повністю оновлено: він отримав новий зовнішній вигляд і привабливий цінник. Стартова вартість трохи знизилася в порівнянні з першою версією Bolt, тепер вона починається з позначки трохи більше $30 тис.

Це практичний і просторий електромобіль на кожен день, який може похвалитися сучасними технічними функціями і відмінною дальністю ходу до 418 км.

3.Nissan Leaf 2021 – $31,67 тис.

Nissan Leaf був оригінальним електромобілем для масового ринку. Тепер у другому поколінні Leaf 2021 як і раніше залишається кращим вибором серед доступних і практичних електромобілів. У різних конфігураціях запас ходу цього хетчбека варіюється від 240 до 364 км.

В “базу” вже входить 8-дюймовий сенсорний екран з можливістю підключення до смартфону, а також набір технічних допоміжних функцій, таких як автоматичне екстрене гальмування, допомога при утриманні смуги руху і т.д.

4.Chevrolet Bolt EUV 2022 – $33 тис.

Chevrolet Bolt EUV 2022 року – це абсолютно нова компактна версія кросовера Chevy Bolt. Вона володіє збільшеним дорожнім просвітом і розширеним простором для ніг пасажирів ззаду, що, втім, не сильно збільшило цінник. Запас ходу на 14 км менше, ніж у Bolt EV, але все одно досить вражаючий – 402 км.

Bolt EUV має безліч стандартних і доступних технічних функцій. Це перша модель Chevrolet з “видатною” напівавтономною системою водіння Super Cruise.

5.Hyundai Ioniq Electric 2021 – $33 245.

Hyundai Ioniq 2021 року – це невеликий хетчбек, який випускається в багатьох версіях, одна з яких – електромобіль. Запас ходу складає 273 км, що менше, ніж у деяких конкурентів. Але при цьому Ioniq Electric – один із самих економічних електромобілів в своєму класі в розрахунку на кілометр шляху.

У авто також просторий салон і зручна інформаційно-розважальна система.

6.Hyundai Kona Electric 2021 року – $37,39 тис.

Kona Electric – стильна машина з потужністю понад 200 “конячок”. Вона також може похвалитися запасом ходу до 418 км, що становить конкуренцію Chevy Bolt.

Ціна може здатися трохи завищеною в порівнянні з “бензиновою” версією Kona, але цей позашляховик щедро оснащений стандартними функціями і технологіями, які виправдовують його вартість.

7.Tesla Model 3 2021 – $38,49тис.

У самій доступною Tesla є що полюбити. Tesla Model 3 2021 року – це і відмінний розкішний седан початкового рівня, і в той же час – прекрасний електромобіль.

Салон преміум-класу оснащений технічними функціями, вражаючими характеристиками, маневреністю і швидким прискоренням, а також запасом ходу до 568 км. Найдоступніша базова модель має запас ходу в 423 км.

8.Kia Niro EV 2021 – $39,09 тис.

Kia Niro EV 2021 року – електричний кросовер, який відрізняється просторим салоном для свого розміру, сучасної інформаційно-розважальною системою з бездротовим зв’язком Android Auto і Apple CarPlay, а також хорошим запасом ходу (384 км).

Як і аналогічний по механіці Hyundai Kona Electric, Niro EV коштує трохи дорожче, ніж його аналог з бензиновим двигуном.

9.Tesla Model Y 2021 – $39,99 тис.

Tesla Model Y 2021 року – привабливий електричний позашляховик преміум-класу для широких мас. У нього розумна стартова ціна і всі достоїнства бренду Tesla, такі як приголомшлива продуктивність, “тонни” сучасних технологій і вражаючий запас ходу (до 525 км), а також універсальність компактного позашляховика.

У моделі Y є доступний третій ряд сидінь, але там трохи затісно.

10.Volkswagen ID.4 2021 – $39 995.

Volkswagen ID.4 2021 року – новий гравець в світі електричних кросоверів. Це сигналізує про те, що VW серйозно ставиться до електричного майбутнього. ID.4 – стильний, місткий авто зі зручним управлінням, яким славиться німецький бренд.

Запас ходу на електричній тязі в 402 км в поєднанні з універсальністю позашляховика робить Volkswagen ID.4 електричним кросовером, яким можна користуватися кожен день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024