Названо 10 найбільш доступних електрокарів

0
124

З кожним роком на ринку з’являється все більше моделей електромобілів, які стають більш доступними і практичними. Експерти американського сайту Autotrader склали список найпривабливіших за ціною транспортних засобів на електротязі, повідомляє UBR.

До переліку увійшли як невеликі хетчбеки, так і компактні позашляховики.

1.Mini Electric Hardtop 2021 – $29,9 тис. (Рекомендована виробником ціна на ринку США)

Mini Electric Hardtop 2021 року – найдоступніший новий електромобіль в США, а також – один з найменших. Незважаючи на його “малолітражний” розмір, авто має досить просторий салон.

Запас ходу у нього – 177 км, що менше, ніж у більшості конкурентів. Але цей хетчбек найкраще підходить в якості міського автомобіля, а не далекого “круізера”.

2.Chevrolet Bolt EV 2022 року – $31 тис.

Chevrolet Bolt EV 2022 року було повністю оновлено: він отримав новий зовнішній вигляд і привабливий цінник. Стартова вартість трохи знизилася в порівнянні з першою версією Bolt, тепер вона починається з позначки трохи більше $30 тис.

Це практичний і просторий електромобіль на кожен день, який може похвалитися сучасними технічними функціями і відмінною дальністю ходу до 418 км.

3.Nissan Leaf 2021 – $31,67 тис.

Nissan Leaf був оригінальним електромобілем для масового ринку. Тепер у другому поколінні Leaf 2021 як і раніше залишається кращим вибором серед доступних і практичних електромобілів. У різних конфігураціях запас ходу цього хетчбека варіюється від 240 до 364 км.

В “базу” вже входить 8-дюймовий сенсорний екран з можливістю підключення до смартфону, а також набір технічних допоміжних функцій, таких як автоматичне екстрене гальмування, допомога при утриманні смуги руху і т.д.

4.Chevrolet Bolt EUV 2022 – $33 тис.

Chevrolet Bolt EUV 2022 року – це абсолютно нова компактна версія кросовера Chevy Bolt. Вона володіє збільшеним дорожнім просвітом і розширеним простором для ніг пасажирів ззаду, що, втім, не сильно збільшило цінник. Запас ходу на 14 км менше, ніж у Bolt EV, але все одно досить вражаючий – 402 км.

Bolt EUV має безліч стандартних і доступних технічних функцій. Це перша модель Chevrolet з “видатною” напівавтономною системою водіння Super Cruise.

5.Hyundai Ioniq Electric 2021 – $33 245.

Hyundai Ioniq 2021 року – це невеликий хетчбек, який випускається в багатьох версіях, одна з яких – електромобіль. Запас ходу складає 273 км, що менше, ніж у деяких конкурентів. Але при цьому Ioniq Electric – один із самих економічних електромобілів в своєму класі в розрахунку на кілометр шляху.

У авто також просторий салон і зручна інформаційно-розважальна система.

6.Hyundai Kona Electric 2021 року – $37,39 тис.

Kona Electric – стильна машина з потужністю понад 200 “конячок”. Вона також може похвалитися запасом ходу до 418 км, що становить конкуренцію Chevy Bolt.

Ціна може здатися трохи завищеною в порівнянні з “бензиновою” версією Kona, але цей позашляховик щедро оснащений стандартними функціями і технологіями, які виправдовують його вартість.

7.Tesla Model 3 2021 – $38,49тис.

У самій доступною Tesla є що полюбити. Tesla Model 3 2021 року – це і відмінний розкішний седан початкового рівня, і в той же час – прекрасний електромобіль.

Салон преміум-класу оснащений технічними функціями, вражаючими характеристиками, маневреністю і швидким прискоренням, а також запасом ходу до 568 км. Найдоступніша базова модель має запас ходу в 423 км.

8.Kia Niro EV 2021 – $39,09 тис.

Kia Niro EV 2021 року – електричний кросовер, який відрізняється просторим салоном для свого розміру, сучасної інформаційно-розважальною системою з бездротовим зв’язком Android Auto і Apple CarPlay, а також хорошим запасом ходу (384 км).

Як і аналогічний по механіці Hyundai Kona Electric, Niro EV коштує трохи дорожче, ніж його аналог з бензиновим двигуном.

9.Tesla Model Y 2021 – $39,99 тис.

Tesla Model Y 2021 року – привабливий електричний позашляховик преміум-класу для широких мас. У нього розумна стартова ціна і всі достоїнства бренду Tesla, такі як приголомшлива продуктивність, “тонни” сучасних технологій і вражаючий запас ходу (до 525 км), а також універсальність компактного позашляховика.

У моделі Y є доступний третій ряд сидінь, але там трохи затісно.

10.Volkswagen ID.4 2021 – $39 995.

Volkswagen ID.4 2021 року – новий гравець в світі електричних кросоверів. Це сигналізує про те, що VW серйозно ставиться до електричного майбутнього. ID.4 – стильний, місткий авто зі зручним управлінням, яким славиться німецький бренд.

Запас ходу на електричній тязі в 402 км в поєднанні з універсальністю позашляховика робить Volkswagen ID.4 електричним кросовером, яким можна користуватися кожен день.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!