Honda розкрила всі секрети європейського HR-V Hybrid

0
69

Про це повідомляє пресслужба виробника. Новий кросовер Honda HR-V e:HEV отримає у своє розпорядження гібридний силовий агрегат, який складається з 1,5-літрового бензинового мотора i-VTEC, а також двох компактних електродвигунів. Сумарна потужність сягатиме 131 к.с., а крутний момент – 253 Нм (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Ця установка є подальшим розвитком гібридного агрегату, який використовується на моделях сімейства Jazz. Автомобіль побудований на модульній платформі, яка вже застосовується на більшій моделі CR-V.

Водій зможе вибирати між трьома режимами руху – Sport, Normal або Econ. Крім того, для більш інтенсивного використання системи рекуперації енергії гальмування є режим “В”. Як і на інших моделях Honda нового покоління, ДВС використовується переважно у якості бензогенератора та працює в умовах, близьких до ідеальних. Це забезпечує мінімальну витрату палива незалежно від навантаження та стилю водіння.

Новий кросовер Honda HR-V отримав просторий салон, особливо для пасажирів другого ряду, відстань для ніг яких збільшено на 35 мм. Крім того, автомобіль має фірмову систему трансформації задніх сидінь Magic Seat. Вона дозволяє не тільки складати задній ряд крісел, забезпечуючи рівну підлогу багажника, але й фіксувати подушки сидінь у вертикальному положенні.

На приладовій панелі з’явився сенсорний дисплей діагоналлю 9 дюймів, а мультимедійна система забезпечує бездротове підключення Apple CarPlay та проводове – Android Auto. На шкалі приладів розташувався 7-дюймовий екран, що забезпечує водія не тільки оперативною інформацією, а й підказками навігатора.

Система Honda Sensing з новою більш ширококутної камерою високої роздільної здатності та високошвидкісним процесором для обробки зображення у комбінації з іншими датчиками забезпечує високу активну безпеку. В її функціонал увійшли адаптивний круїз-контроль, який контролює кут повороту керма та поздовжнє прискорення, система допомоги при русі на малих швидкостях з функцією екстреного гальмування, система контролю за “сліпими” зонами, Cross Traffic Monitor та Hill Descent Control.

У європейських дилерів новий кросовер Honda HR-V e:HEV очікується у найближчі кілька місяців, а ціни стануть відомі ближче до початку продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.