Авто

З’явилося перше живе фото нового Toyota Land Cruiser 300

Share

Новий Toyota Land Cruiser 300 вже на підході – у вільному доступний з’явилося перше живе фото позашляховика, який прийде на зміну «двохсотці».

Раніше в Мережі вже неодноразово публікувалися різні зображення нового «Крузака»: це були як патентні картинки, так і шпигунські фото окремих деталей майбутнього позашляховика. В даному ж випадку мова йде про першому знімку Land Cruiser 300 в «повний зріст», причому – без будь-якої маскування.

На фото Toyota Land Cruiser 300 показаний спереду і, як видно, в цілому він збереже вигляд актуальної моделі, хоча радіаторна решітка стане набагато більші, бампер – «зліше», а в обробці з’явиться більше хрому. Оптика так само зміниться: завдяки новому малюнку і матричному світла (замість світлодіодного).

Про те, яким буде Toyota Land Cruiser 300 по частині оформлення салону, технічних характеристик і оснащення, АвтоПортал розповідав буквальному кілька днів тому в цьому матеріалі . Очікується, що новий позашляховик збереже рамну конструкцію, однак позбудеться знаменитого мотора V8 – в гамі будуть присутні 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з турбонаддувом, гібридна установка на основі цього ж мотора, а також 3,3-літровий турбодизель. Усередині ж автомобіля пропишеться нова передня панель з іншим інформаційно-розважальним комплексом. Є при цьому і нова інформація: очікується, що «трехсотка» буде крупніше LC 200, зокрема, вона отримає збільшену колісну базу, завдяки чому отримає більш просторий салон (в залежності від ринку будуть пропонуватися 5-8-місні версії).

Відзначимо, на даний момент Toyota Land Cruiser пропонується покупцям приблизно на 170 ринках по всьому світу. У 2019 му році продажу знаменитого позашляховика перевищили 10 мільйонів екземплярів від моменту виходу першого покоління в 1951 році. Поточна генерація моделі існує з 2007 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Volkswagen готує до виходу на ринок оновлений Volkswagen Tiguan

Volkswagen анонсує випуск оновленої версії Tiguan 2025 року , що є найбільш просунутим і енергоефективним…

12.05.2024

Водіям розкрили правду про водіння на автомобілі з майже порожнім баком

Багато українських водіїв мають звичку їздити на своїх автомобілях, доки не загориться індикатор низького рівня…

12.05.2024

Експерти розповіли, які авто краще не купувати з пробігом

При придбанні автомобіля необхідно враховувати безліч аспектів, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому. Експерти журналу…

12.05.2024

Renault готує загадкову новинку, що складе конкуренцію Duster

Стало відомо, що бренд Renault готує до прем’єри новий кросовер. Про загадку стало відомо від…

12.05.2024

Новий BMW X2 не зумів пройти «лосиний тест», але порадував експертів

Новий BMW X2 не пройшов «лосиний тест», натомість порадував експертів. Журналісти іспанського видання km77 зазнали…

12.05.2024

Названо ліки, після прийому яких не можна сідати за кермо

До найбільшого списку потрапили ліки, що містять седативні, психотропні речовини, наркотичні анальгетики або етиловий спирт…

12.05.2024