Авто

Skoda представила ескізи зовнішнього вигляду нової Fabia

Share

Skoda Auto незабаром представить четверте покоління Fabia, випустивши перші офіційні ескізи дизайну. Популярний малолітражний автомобіль від чеського автовиробника буде значно більші, динамічніше і виразніший від своїх успішних попередників. Перехід на модульну платформу MQB-A0 від Volkswagen Group зробив можливими нові пропорції і створив ще більше місця для пасажирів і багажу. Підкреслюють зовнішність різко окреслені передні фари і задні ліхтарі зі світлодіодною технологією.

Два ескізу дизайну демонструють чіткі, сучасні і динамічно промальовані лінії нової Skoda Fabia. Четверте покоління буде на 111 міліметрів довше і на 48 міліметрів ширша, ніж його попередник. Нова платформа дозволить збільшує багажник на 50 літрів. Одне із зображень спереду дозволяє вперше побачити плоскі передні фари і широку решітку радіатора Skoda, яка має спортивний, елегантний вигляд з хромованою рамкою і чорними ребрами жорсткості. Великі колеса також підсилюють потужний зовнішній вигляд.

Подовжений спойлер на даху з бічними ребрами забезпечує відмінну аеродинаміку разом з аеродинамічний оптимізованими зовнішніми дзеркалами і активно регульованими охолоджуючими воздуховодами в нижньому частини переднього бампера.

Решта ескізи дають більш докладне уявлення про сучасні освітлювальні прилади нової Skoda Fabia. Оптика нагадує брили льоду в різко окреслених повністю світлодіодних передніх фарах, які доходять до решітки радіатора. Також можна побачити L-подібний модуль денних ходових вогнів. Фірмові кристалічні елементи Skoda також можна знайти в графіку чітко плоских задніх ліхтарів, які будуть доступні в повністю світлодіодним оптиці.

Навіть з першим поколінням, яке також було представлено як універсал 2000 року, приблизно за вісім років було вироблено 1,79 мільйона одиниць, в той час як друге покоління, представлене на Женевському автосалоні в 2007 році, розійшлося тиражем в 1 704 000 примірників. Третє покоління, випущене в 2014 році, продовжило історію успіху і стало другою за популярністю моделлю Skoda після Octavia в 2019 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Розкрито Toyota з найнижчою оцінкою надійності у 2024 році

Автомобілі Toyota вважаються одними з найнадійніших на світовому ринку. Їх купують величезними тиражами та стабільно…

03.05.2024

Новий Hyundai Palisade зняли зовні та всередині

Нове покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade має побачити світ на початку 2025 року. А поки…

03.05.2024

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024